Share |

Lavis®                                                    lavis-logo.png

Vuoksenniskan Vesalla on pitkä, yli kolmenkymmenen vuoden historia aerobicin saralta.

Seuramme naiset olivat Imatran ensimmäiset aerobicin harrastajat sekä ohjaajat. Aerobic kehittyi tässä ajassa melkoisesti ja se muutti kovasti muotoaan kaupallisten salien yhä yleistyessä. 

Suomeen rantautui zumba ja valloitti imatralaisten sydämet. Salit olivat täynnä zumbaajia ja koulutetut zumba®-ohjaajat liikuttivat lattarimusiikin tahtiin imatralaisia naisia, opiskelijoista aina ikääntyneimpiin ihmisiin.

Nyt Lavis- lavatanssijumppa on saanut suuren suosion Imatralla ja koko suomessa. Lavis onkin kerännyt salit täyteen lavatanssijumpan ystäviä.   

Haluamme tarjota laadukkaita ja edullisia tunteja, jotta hinta ei olisi esteenä harrastukselle. Meille voit tulla liikkumaan, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut konkari!

Ohjaajajoukkomme on varsin kokenut, monipuolinen ja se mikä meitä kaikkia yhdistää, on halu kehittyä edelleen ja tarjota ihmisille iloisia ja hikisiä hetkiä musiikkiliikunnan parissa.

Lisätietoja löydät Lukujärjestys- kohdasta ja voit aina ottaa yhteyttä myös ohjaajiimme, joilta saat lisätietoja mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

TERVETULOA MUKAAN!