Share |

Voimistelu

Vuoksenniskan Vesan voimistelujaosto tarjoaa liikuntatuokioita nykytanssista voimisteluun lapsille ja nuorille. 

Ryhmät kokoontuvat Vuoksenniskan koululla sekä Urheilutalon voimistelusalissa.

Kausimaksu 65€ + jäsenmaksu 10€.

Tiedustelut: Heidi Kyyrö, p. 050 362 0572

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tulee voimaan 25.5.2018. Vuoksenniskan Vesan voimistelujaoston käyttämä jäsenrekisteri, Hoika, on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri. Vuoksenniskan Vesan voimistelujaosto noudattaa uuden tietosuoja-asetuksen määräyksiä yhdessä Voimisteluliiton kanssa. Rekisterin tietosuojakäytänteisiin pääset tutustumaan tarkemmin Voimisteluliiton www-sivulla: https://www.voimistelu.fi/fi/Rekisteriseloste

Hydyllisiä linkkejä:

Svoli: www.voimistelu.fi 

Etelä-Karjalan liikunta ja urheilu ry: www.eklu.fi 

HUOM! Tässä ilmoittautumisohjeet VuVen LASTEN- JA NUORTEN TANSSI/VOIMISTELURYHMIIN. 
Ilmottaudu tunneille jo nyt  - treenit alkavat ma 3.9. 
Ohjeet:
1.VuVen lasten ja nuorten tanssillisen voimistelun ryhmiin, sekä aikuinen-lapsi -tunneille ilmoittautuminen tehdään Svolin sähköisen ilmoittautumisohjelman, Hoikan kautta.
2.MENE OSOITTEESEEN:
-> valitse alasvetovalikosta seuraksi Vuoksenniskan Vesa
3.Rekisteröidy palveluun:
Koska kyseessä on alle 18 –vuotiaiden ryhmät, tulee HUOLTAJAN REKISTERÖITYÄ PALVELUN KÄYTTÄJÄKSI!
• Kirjautumalla käyttäjäksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, sillä lasku kausimaksusta ja jumpparyhmien tiedotteet tulevat suoraan sähköpostiisi!
• Jos samasta perheestä on useampia lapsia, voi vanhempi rekisteröidä heidät alikäyttäjiksi sivuilta löytyvän ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti” –linkin kautta. Muista valita oikean ilmoitettavan nimi alasvetovalikosta ennen tunnin valitsemista.
• HUOM! Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, esim. viime kaudelta sinulla on käytössä sama tunnus, jonka kautta pääset tarkastelemaan ja muuttamaan sinne syöttämiäsi tietoja
4. ILMOITTAUTUMINEN
• Rekisteröidyttyäsi noudata huolellisesti ohjelman ohjeita. Erityisestä huolellisuutta oikean jumpparyhmän valintaan! Muista myös hyväksyä uudet tietosuojakäytänteet!
• Ilmoittautumisesi jälkeen lasku jumppakaudesta tulee sähköpostiisi (eräpäivä 31.10.), joten sitten ei muuta kuin jumppaamaan!
Toivotaan, että tämä sähköinen järjestelmä tuo sujuvuutta ilmoittautumisen lisäksi myös voimistelujaoston viestintään!
Tervetuloa tunneille!